Buikvet verbranden

Veel mensen hebben er last van en komen er maar niet vanaf: buikvet. Het is de meest moeilijke plek om vet te verbranden, maar zeker niet onmogelijk. De ultieme ingrediënten zijn doorzettingsvermogen, een gezond dieet en discipline. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is dit het moment om te beginnen uw buikvet voor eens en voor altijd te verbranden

Cardio tegen buikvet

Over het algemeen is het goed om cardio oefeningen te combineren met krachttraining. Echter, als u specifiek uw buikvet wilt verbranden, bent u al op de goede weg door cardio toe te passen. Krachttraining ontwikkelt namelijk uw spieren, maar deze spieren zullen verborgen blijven onder het laagje buikvet. Dit laagje kunt u het beste wegwerken door fanatiek aan cardio te doen. Met drie keer per week een cardio uurtje zult u zien dat u al snel uw middel terug krijgt. Heeft u al wat buikvet kwijt geraakt? Dan kunt u beginnen met krachttraining om uw buikspieren te ontwikkelen. Blijf daarnaast echter ook cardio doen.

Een gezond dieet

Buikvet gaat gepaard met uw voeding. Vette voeding wordt opgehoopt in uw buik. Dit is immers de plek voor vetreserves voor het lichaam. Een gezond dieet kan daarom helpen uw buikvet te verbranden. Eet voldoende groenten, fruit en hele granen en verspreid uw maaltijden over vijf keer per dag in plaats van de traditionele drie keer. Uw lichaam zal dan gedurende de dag continue vetten en calorieen verbranden rondom uw middel. Let op dat u uw dieet niet alleen op uw voeding toepast. Ook is het belangrijk uw dranken aan te passen op uw dieet. Veel water, groene en witte thee zijn uw beste opties. Laat alle zoete dranken dus staan en kijk al helemaal niet om naar fast food en snacks. Een dieet betekent echter niet dat u zich moet verhongeren. Eet niet teveel, maar zeker ook niet te weinig. Bij te weinig voedsel gaat uw lichaam in reservestand en worden alle vetten bewaard. Een dieet dat we u kunnen aanraden en dat al vaker genoemd is op deze site is Het Mentale Dieetplan.

Blijvend buikvet verbranden

Een grote valkuil van veel mensen is dat zij stoppen met sporten en diëten op het moment dat het resultaat behaald is. Waak hiervoor! De enige manier om uw slanke middel te behouden is door buikvet te blijven verbranden. Blijf daarom regelmatig sporten (cardio en krachttraining) en blijf tevens op uw dieet letten. Uiteraard zijn er uitzonderingen mogelijk. Dat gebakje op een verjaardag hoort erbij en ook zult u het af en toe gewoon te druk hebben om de sportschool te bezoeken. Maar verwaarloos uw lichaam niet. Want buikvet komt sneller terug dan u denkt.


Wil je serieus afvallen?

Download gratis ons eBook tegen buikvet
Previous post:

Next post: